Ontdenk de de voordelen van SushiCMS

Gemakkelijk in gebruik

Bij het ontwikkelen van SushiCMS hebben wij onze uiterste best gedaan elke handeling zo logisch mogelijk te maken. Indien iets toch nog verdere uitleg behoeft is deze in heldere taal te vinden onder een kopje "Informatie" (zie hiernaast). Een volledige uitleg van de functies op een pagina is telkens te vinden onder het vraagteken.

Kunstwerkslider op de homepage

Elke SushiCMS website heeft de mogelijkheid tot het weergeven van een slider van uw kunstwerken op de homepage. U kunt zelf aangeven welke kunstwerken u wilt weergeven of u kunt kiezen voor een willekeurige selectie uit de laatst toegevoegde werken of alle werken. SushiCMS zorgt er automatisch voor dat er kunstwerken in de juiste verhoudingen worden gekozen en snijdt ze zonodig bij.

6 vaste onderdelen

Elke SushiCMS website bestaat uit 6 vaste onderdelen: home, kunstwerken, exposities, cv, biografie en contact. Dit maakt dat elke pagina op uw site op maat ontworpen is voor het weergeven van de desbetreffende inhoud, uw CV staat dus niet schots en scheef. U kunt zelf instellen welke onderdelen u wilt weergeven op uw website en hoe u deze noemt.

Meerdere afbeeldingen per kunstwerk

Voor beeldhouwwerken en andere 3-dimensionale kunst kan het interessant zijn om meerdere afbeeldingen te laten zien per kunstwerk. Daarom kunt u bij SushiCMS tot 4 verschillende afbeeldingen per kunstwerk uploaden.

Gedetailleerde informatie over een kunstwerk

U kunt met SushiCMS zeer gedetailleerde informatie over een kunstwerk verstrekken. Zo kunt u naast de gebruikelijke details ook een omschrijving toevoegen en kunt u aangeven of het kunstwerk te huur en/of te koop is. Als bepaalde informatie echter niet van toepassing is laat u het veld leeg en wordt het niet getoond op uw website.

Exposities weergegeven op kaart

Op basis van de postcode die u invult worden uw exposities weergegeven op een kaart. Zo kunnen uw bezoekers direct zien of er een mogelijkheid is uw werk te bezichtigen in de buurt. Links van de kaart staan alle exposities in een lijst. Als je op een van die exposities klikt zoomt de kaart in op de betreffende plaats en zie je in een tekstballon alle informatie over de expositie.

Zelf uw contactformulier samenstellen

Met SushiCMS kunt zelf aangeven welke velden het contactformulier bevat en of deze verplicht zijn. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen het verplicht te maken dat mensen hun telefoonnummer invullen of u kunt een extra veld toevoegen waar mensen hun website kunnen invullen.